Esemény

2018. április 13. | Esemény
Elhunyt Cyránski Mária szobrászművész
Búcsú Cyránski Mária szobrászművésztől (1940. október 21. – 2018. április 13.) »»»
2010. május 12. | Esemény
KMI: koncert az intézetért
A fővárosi akció után ezúttal városunkban is hangversenyt szervez a a Kortárs Művészeti Intézet fennmaradásáért a SZ.I.M.N.I.A. – a rendhagyó kísérlet során Détári Anna fuvolaművész és a Viadana Kamarakórus mutatkozik be az intézményben pénteken este. »»»
2010. április 6. | Esemény
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara mostantól kezdve bemutatkozási lehetőséget kínál a város és környékén élő és alkotó képző- és iparművészek számára. Áprilisban Egresi Zsuzsa grafikus- és festőművész tárlatát láthatja a közönség a Latinovits Zoltán utca 10. szám alatt. »»»
2010. március 24. | Esemény
Kortárs intézet: szakmai vezetés
Rendhagyó programként szakmai tárlatvezetést szervez A nagy üzlet című kiállítás anyagához kapcsolódva a Kortárs Művészeti Intézet: az érdeklődőket szombaton délelőtt várják az intézményben. »»»
2010. február 16. | Esemény
FARSANGi mulatság
Sok szeretettel várunk mindenkit a Rajztanárok Munkaközössége és az Újpart Egyesület közös FARSANGi mulatságára. »»»
2010. január 11. | Esemény
Hatalmas kortárs összefogás kellene
Meglehetősen sokan - művészek, műértők és pártolók - voltak kíváncsiak pénteken késő délután Gulyás Gábor, a debreceni MODEM Modern Kortárs Művészeti Központ igazgatója financiális témákat feszegető előadására. Bár az előadó betegségre hivatkozva távol maradt, mégsem kellett csalódottan távozniuk. »»»
2010. január 5. | Esemény
KMI: lecsengetés
Rendhagyó záróakkordja lesz a Kortárs Művészeti Intézetben látható Remix 1. című kiállításnak: a tárlat "zárónapján", vagyis pénteken a debreceni MODEM igazgatója tart előadást. A DO adósságot törleszt és kedvet csinál. »»»
2009. december 22. | Esemény
Aranyalma-díj Ferling Bernadettnek, polgármesteri csapolás, finom muzsika és – újdonságként – dunaújvárosi művészek alkotásaiból rendezett árverés: kolosszális sikert aratott és minden korábbi rekordot megdöntött a Segíts az Angyalnak! című akció az Art Caféban tegnap. »»»
2009. december 18. | Esemény
Segíts az Angyalnak!: 15
Kisjubileumot ülnek, és újra várják a jótét lelkeket a Segíts az Angyalnak! című karitatív akció szervezői a Kortárs Művészeti Intézetben hétfőn: a kezdeményezés célja immár tizenöt éve változatlan – az angyal most is a hajléktalanokon segít! »»»
2009. december 17. | Esemény
A Dunaújvárosi Hírlap jótékonysági aukciójára felajánlott alkotások leírása, képgalériája. »»»


lbimage