Hírek/Események

2018. április 13. | Esemény
Elhunyt Cyránski Mária szobrászművész
Búcsú Cyránski Mária szobrászművésztől (1940. október 21. – 2018. április 13.) »»»
2017. március 3. | Kiállítás
Az ÚJPART Egyesület kiváló tagja önálló kiállítással várja a festészet és a módosult tudatállapot-kutatás iránt érdeklődő látogatókat. Megnyitó: 2017. március 10., péntek 18 óra. »»»
2015. szeptember 17. | Felhívás
Az Újpart Dunaújvárosi Képző- és Iparművészek Egyesülete tagfelvételt hirdet! Jelentkezhet a képző- vagy iparművészet bármely ágának azon képviselője, aki dunaújvárosi születésű és/vagy a városban él, élt. »»»
2010. május 12. | Esemény
KMI: koncert az intézetért
A fővárosi akció után ezúttal városunkban is hangversenyt szervez a a Kortárs Művészeti Intézet fennmaradásáért a SZ.I.M.N.I.A. – a rendhagyó kísérlet során Détári Anna fuvolaművész és a Viadana Kamarakórus mutatkozik be az intézményben pénteken este. »»»
2010. május 2. | Kiállítás
Kamara: Birkással folytatják
Birkás István műveinek kiállításával folytatódik a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara sorozata: a városunkban élő és alkotó Munkácsy-díjas képzőművész tárlata hétfőn nyílik a Vállalkozók Házában. »»»
2010. április 6. | Esemény
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara mostantól kezdve bemutatkozási lehetőséget kínál a város és környékén élő és alkotó képző- és iparművészek számára. Áprilisban Egresi Zsuzsa grafikus- és festőművész tárlatát láthatja a közönség a Latinovits Zoltán utca 10. szám alatt. »»»
2010. március 24. | Esemény
Kortárs intézet: szakmai vezetés
Rendhagyó programként szakmai tárlatvezetést szervez A nagy üzlet című kiállítás anyagához kapcsolódva a Kortárs Művészeti Intézet: az érdeklődőket szombaton délelőtt várják az intézményben. »»»
2010. március 3. | Kiállítás
KMI: szövetkezzetek!
Két új kiállítással folytatódik a Kortárs Művészeti Intézet idei programja: a nehéz anyagi helyzetbe került intézményben az Új haverok című önálló kiállításon mutatkozik be Páhi Péter, emellett A nagy üzlet című, nemzetközi együttműködésben született gyűjteményes tárlat várja a vendégeket. »»»
2010. február 19. | Felhívás
FELHÍVÁS! - Martinász és az Őrzők
A legutóbbi Kulturális bizottsági közgyűlésen a városközpont fejlesztése, ill. átalakítása kapcsán felmerült a Martinász szobor, ill. Birkás István: Őrzők c. szobrának áthelyezése. »»»
2010. február 16. | Esemény
FARSANGi mulatság
Sok szeretettel várunk mindenkit a Rajztanárok Munkaközössége és az Újpart Egyesület közös FARSANGi mulatságára. »»»


következő
lbimage